مجموعۀ آزمایشگاهی آنتن، در حوزۀ آموزشی، برای تجهیز آزمایشگاه آنتن و مایکروویو دانشگاه ها و در حوزۀ پژوهشی، برای اندازه گیری متغیرهای تست عملی و ارزیابی آنتن ها و مولدهای سیگنال مایکروویو مورد طراحی در پروژه های دانشگاهی و صنعتی، کاربرد دارد.
همچنین به عنوان یک مشخصۀ متمایز کننده، در این مجموعه تلاش شده است اصول طراحی آنتن با استفاده از نرم افزارهای تخصصی این حوزه آموزش داده شود.
برای دستیابی به اهداف آموزشی مورد نظر، بیش از 35 آزمایش در شش دستۀ کلی آنتن های: (1) دایپل؛ (2) یاگی-یودا؛ (3) روزنه ای؛ (4) آرایه ای؛ (5) هلیکال؛ و (6) مایکرواستریپ، طراحی شده است. در این آزمایش ها تلاش شده است مفاهیم مختلف حوزۀ آنتن بررسی شود (برای مشاهدۀ فهرست کامل آزمایش ها و مفاهیم آموزشی مورد نظر آنها، اینجا کلیک کنید).
ّبرای آشنایی با چگونگی کارکرد مجموعۀ آزمایشگاهی آنتن و مشاهدۀ نمونه ای از آزمایش های تدوین یافته برای این مجموعه، اینجا را کلیک کنید.
سروو درایو دیجیتال (DSD)، بردی الکترونیکی برای کنترل دقیق و حلقه بستۀ گشتاور، سرعت و موقعیت موتورهای DC با توان کمتر از 1 کیلووات است. این محصول دارای یک پردازندۀ قدرتمند برای تولید منحنی حرکت و کنترل حرکت به همراه یک درایو الکترونیکی با قابلیت عملکرد چهار ناحیه ای است که در یک برد الکترونیکی تجمیع شده است. در این محصول می توان پارامترهای منحنی حرکت را با استفاده از نرم افزار کامپیوتری تنظیم کرد.
شناسایی هوشمند پارامترهای موتور برای تنظیم پارامترهای کنترلر با استفاده از الگوریتم های پیشرفته، از دیگر قابلیت هایی است که باعث می شود تنها در چند دقیقه، سیستم را راه اندازی کرده و موتور را به حرکت درآورد.
در حال حاضر، عمدۀ کارکرد این محصول، کنترل در آسانسور است. با وجود این، این محصول به عنوان جزئی از یک سیستم اتوماسیون صنعتی، در زمانی که نیاز به کنترل موتورهای DC وجود دارد، قابل استفاده است. همچنین می توان از این محصول به عنوان یک سروو کنترلر (بدون قابلیت درایو) برای کنترل حرکت هر نوع موتور الکتریکی استفاده کرد.
شرکت راژان پرتو پارس با درک اهمیت بحث درایو موتورهای AC و پس از کسب تجارب فراوان در حوزه درایو و الگوریتم های کنترل، در ادامه مسیر توسعه تکنولوژی ها و محصولات خود در این حوزه، اقدام به طراحی و تولید درایو موتور AC از نوع مغناطیس دائم (PM) در توان های پایین (کمتر از 1 کیلو وات) نموده است.
برای داشتن بازخورد موقعیت موتورهای الکتریکی برای کاربردهای کنترل حرکت، از انواع انکودرها استفاده می شود. شرکت راژان پرتو پارس نیز با توجه به تولید درایوهای حلقه بستۀ موتورهای الکتریکی، به عنوان مکمل این محصولات، اقدام به طراحی و تولید انکودر کرده است.
انکودرهای تولیدی راژان پرتو پارس، با یک نوآوری فناورانه، از نوع الکترومغناطیسی طراحی شده اند. این انکودرها با استفاده از مدل سازی میدان مغناطیسی دوار، می توانند موقعیت شفت موتور را اندازه گیری نمایند.
مبدل برقی اکستراکتور برداشت عسل، محصولی برای تبدیل اکستراکتورهای مرسوم دستی به حالت برقی است.
مزایای استفاده از مبدل برقی تولید شرکت راژان پرتو پارس، عبارتند از:
– کاهش زمان لازم برای برداشت عسل؛
– کاهش نیروی کار مورد نیاز، زمان و هزینۀ برداشت عسل؛
– تخلیۀ کامل قاب های عسل و افزایش بهره وری تولید؛
– قیمت مقرون به صرفه در کنار کیفیت و دوام بالا؛
– موتور و گیربکس پرقدرت با قابلیت استفاده در اکستراکتورهای 4 و 6 قاب؛
– نصب آسان فقط با جدا کردن گیربکس دستی و ایجاد دو سوراخ بر روی نوار نگهدارنده با استفاده از ملحقات همراه؛
– قابلیت استفاده از برق شهری یا باتری ماشین (منبع تغذیۀ 12 ولت) و تغییر آسان منبع تأمین برق؛
– طراحی یکپارچه و ماژولار، ابعاد بهینه، حمل و نقل راحت و کاربرد آسان؛
– قابلیت تنظیم دور، بسته به نوع و غلظت عسل، دما، وزن، استحکام موم قاب یا بالانس نبودن قاب ها؛
– لحاظ شدن توقف خودکار در هنگام وجود مانع برای چرخش یا پر شدن مخزن اکستراکتور از عسل؛
– اخطار ضعیف بودن منبع برق، افت ولتاژ یا بالانس نبودن وزن قاب ها با چراغ هشداردهنده؛
– شروع به کار اولیه با سرعت کم و افزایش سرعت به شکل یکنواخت برای جلوگیری از شکستن دیوارۀ مومی قاب ها هنگام عسل گیری؛
– بسته بندی ایمن و حرفه ای برای ارسال به سراسر کشور.
شرکت راژان پرتو پارس با اتکا به مولفه های تیم طراحی دانش محور و خلاق و با پشتوانۀ آموخته های برآمده از تجارب خود در طراحی سیستم های مختلف در حوزه های صنعتی و تحقیقاتی، آماده و علاقمند به همکاری با شرکت های صنعتی و مؤسسات تحقیقاتی است.
© تمام حقوق این سایت برای شرکت راژان پرتو پارس محفوظ است